Hopp til hovedinnholdet

Trygg maskin- og utstyrsbruk

· 2 minutters lesning
Lars Sørby
Grunnlegger

I reisen som gründer og leder for flere selskaper, har jeg møtt og observert mange forskjellige utfordringer rundt lover og regler. Daglig står vi arbeidsgivere overfor prøvelser der vi skal ha alt på stell, og det krever sitt å navigere et ofte ullent og uoversiktlig regelverk. Mitt engasjement for trygg bruk av maskiner og utstyr ga meg derfor motivasjon til å starte DigiQuip.

DigiQuip gjør det enklere å følge lover og regler

Med DigiQuip tar du et stort skritt i riktig retning for å sikre at alle har riktig kompetanse og at maskiner og utstyr brukes trygt. I vår software får du umiddelbart oversikt over om maskinen er trygg og om du/maskinbruker har rett kompetanse, i henhold til lover og regler. Skulle det vise seg at noe ikke er på plass, kan du raskt gjennomføre tiltak.

Dersom ulykken mot formodning allikevel skulle oppstå, kan du som arbeidsgiver være trygg på at du har dokumentasjonen lett tilgjengelig (les: digitalt!) når arbeidstilsynet kommer med tilsyn.

Det er viktig å huske at disse lovene og forskriftene ikke er ment som hindre, men støtte. Med vår software er det enklere enn noensinne å forstå og etterleve disse reglene. Vi i DigiQuip er stolte over å kunne tilby en løsning som vil revolusjonere måten maskiner og utstyr brukes på. Ved å gjøre det enklere å følge lover og forskrifter, hjelper vi ikke bare kundene våre med å unngå bøter og rettslige konsekvenser, men enda viktigere: Vi bidrar til et tryggere og mer effektivt arbeidsmiljø og samfunn.

Så hva skjer når en maskinfører skanner en DigiQuip QR-kode?

I denne videoen viser jeg hvor mye viktig informasjon som er samlet et sted, og som kun er et tastetrykk unna via en QR-kode.

Vil du vite mer?

Jeg kan nås på telefon 41 33 92 19, e-post [email protected] eller book et møte .

Ha en trygg dag!