Hopp til hovedinnholdet

Pon Cat innleder strategisk samarbeid med DigiQuip for å forbedre digital opplæring gjennom Maskinregisterets QR-kode

· 2 minutters lesning

Lillestrøm, 25.4.24 - Pon Cat, Norges ledende leverandør av Caterpillar-maskiner, kunngjør en banebrytende utvidelse av sitt tilbud gjennom et nytt samarbeid med DigiQuip.

Dette partnerskapet vil direkte integrere DigiQuips innovative digitale opplæringsteknologier i Pon Cats produktportefølje, tilgjengelig via QR-koder på maskinene registrert i Maskinregisteret (M-REG). Dette radikalt forenkler måten maskinførere lærer og interagerer med utstyret på og øker både sikkerhet og effektivitet.

Fra venstre: Andreas Lydersen, daglig leder DigiQuip, Ole Petter Holene, adm.dir. Pon Equipment, og Roar Sømoen, daglig leder Sentralregisteret. (Foto: Njål Hagen)

Revolusjonerende tilgang til opplæring og sikkerhetskontroller Ved å skanne Maskinsregisterets QR-kode på maskinen, vil brukere enkelt finne DigiQuips system for å gjennomføre utstyrsspesifikk opplæring for nettopp den maskinen de arbeider med. I tillegg vil DigiQuip tilby muligheter for å verifisere sertifisert opplæring og utføre daglige sikkerhetskontroller. "Vi i Pon Cat kan maskinene vi selger, og den kunnskapen ønsker vi å dele digitalt med våre kunder. DigiQuip’s initiativ for å tilrettelegge for trygg bruk av maskiner passer godt inn i vår filosofi, for trygghet er noe av det viktigste vi kan gi våre kunder," sier Ole Petter Holene, administrerende direktør i Pon Cat.

Forbedret sikkerhet og effektivitet for maskinførere Denne tjenesten representerer et signifikant fremskritt i måten Pon Cat fremmer både læring og sikkerhet på arbeidsplassen. "Vårt mål er å gjøre opplæring mer tilgjengelig og relevant for våre kunder, og dermed øke både effektivitet og sikkerhet," legger Holene til.

Engasjer deg i en tryggere og mer informert fremtid Vi oppfordrer alle kunder og interessenter til å benytte seg av denne nye muligheten. For ytterligere informasjon, besøk Pon Cat og DigiQuip sine nettsider eller kontakt våre presseansvarlige.

Om Pon Cat

Pon Cat er den autoriserte forhandleren av Caterpillar i Norge, og tilbyr robuste løsninger og service til en rekke industrielle behov.

Om DigiQuip

DigiQuip er navet som enkelt kobler maskin- og utstyrsparken din med all dokumentasjon, kontrollrutiner, krav til sertifikat og nødvendig opplæring – slik at riktig folk bruker riktig maskin på riktig måte.

Ta kontakt for en demo eller for å komme igang med våre løsninger.

Tom Freddy Braathen [email protected] +47-454-88-525

Andreas N. Lydersen [email protected] +47-975-99-799