Kom i gang med DigiQuip
Beskrivelsen nedenfor gjelder hovedsakelig for kunder som skal bruke programvaren DigiQuip som et system for kontroll på kompetanse og arbeidsutstyr. Dersom behovet er et spesialisert tilleggsprogram i eksisterende systemlandskap (integrasjon, widget e.l.), eller en løsning kun for opplæring for fagarbeidere ute i felt, ta kontakt.
Når beslutningen om å bruke DigiQuip er tatt, hjelper vi dere med å komme i gang. Vanligvis tre timer per kunde, og større etableringspakker kan avtales etter behov.
Huskeliste for oppstart:
- Mål med implementeringen
- Legg til avdelinger og brukere
- Legg til maskiner og utstyr
- Innstillinger for opplæring
1. Hva skal dere oppnå med DigiQuip
Det er enklere for oss å gi dere den støtten dere trenger om dere deler hva dere ønsker å oppnå med implementeringen. Derfor ønsker vi alltid å vite hvordan kunden selv definerer suksess.
2. Avdelinger og brukere
Først opprettes avdelinger og deretter brukere. Brukerne inviteres inn i løsningen ved hjelp av e-post eller SMS.
Se kapittel administrasjon av brukere for mer informasjon.
3. Modeller og maskiner
Skal løsningen brukes for å skaffe oversikt over maskinkompetanse eller maskinkontroller (sakkyndig, inspeksjon og vedlikehold), er det aktuelt å legge inn modeller og maskiner. Maskiner kan legges til enten manuelt, import eller ved hjelp av integrasjoner. Noen av våre kunder har for eksempel maskiner i Maskinregisteret, og maskiner kan kostnadsfritt hentes inn derfra.
Etter at arbeidsutstyr er lagt inn, setter dere på QR-koder og NFC-tagger på arbeidsutstyret. Dette gjør det enkelt for fagarbeider og andre å finne relevant informasjon og starte både opplæring eller inspeksjon. QR-kode etikettene kommer i flere størrelser og klistres på arbeidsutstyret. NFC-taggen er mer egnet for f.eks. seleutstyr og lignende. Kontakt oss for bestilling, [email protected]. Les mer om priser og størrelser her.
Se kapittel administrasjon av maskiner og utstyr for mer informasjon.
4. Innstillinger for opplæring
Når bedriften skal bruke DigiQuip for gjennomføring av utstyrsspesifikk kompetanse, må dere ta stilling til hvordan opplæringen skal godkjennes og hvem som kan gi opplæring til andre.
Se kapittel administrasjon av egen og andres kompetanse for mer informasjon.
Nå som maskiner og personer er lagt til, er det bare å starte! Se våre andre hjelpesider for mer informasjon. Finner du ikke det du trenger, kontakt din kontaktperson eller send oss en e-post på [email protected].